Lieve Jacobs
Lieve Jacobs, Executive coach
+32 (0)475 36 19 81
Executive Leadership Coaching Coaching New Leaders and High Potentials Succession Planning

Transitie en verandering

line

Cruciale veranderingen in het leven gebeuren bij iedereen. Ze zijn onvermijdelijk en een deel van het leven. Ze verduidelijken de zaken van het leven, de richting ervan en het vernieuwde doel.

Veranderingen gebeuren vaak als gevolg van omstandigheden buiten onze macht, zoals het verlies van een baan, scheiding van een levenspartner, het verlies van een dierbare, enz.
Er is ook een minder voor de hand liggende tijd van veranderingen waar onze maatschappij weinig aandacht voor heeft en dat is de verandering van het decennium, het overgaan van een dertiger naar een veertiger of van een veertiger naar een vijftiger, enz. Meestal merken we enkel dat we op de één of andere manier uit synchronisatie met het leven geraken. Wat in een gegeven fase doeltreffend of waardevol was, is het niet meer en we kunnen nog geen nieuw doel zien. Onze reactie is vaak om gewoon verder gaan met wat we deden tot de spanning zo sterk wordt dat we ze niet meer kunnen weerstaan. Dit leidt tot een burn-out, diepe ontevredenheid en /of een milde depressie die ons dwingt om toe te geven en nader te kijken naar wat er gaande is in ons leven.

In deze tijden van snelle verandering, gebeuren transities vaker in ons leven. Het navigeren van deze overgangen en veranderingen vereist inzicht en vaardigheden die het mogelijk maken om sierlijker en meer gewild en bewust doorheen deze uitdagende periodes in het leven te bewegen.

Lieve Jacobs begeleidt en coacht leiders en individuen doorheen cruciale overgangen en transities in hun leven om nieuwe zingeving en nieuwe resultaten te vinden, waar ze opnieuw zeer om geven en zorg voor dragen.

Committed to Value
                           ... generating outcomes that matter

Neem contact op met IMPACT Executive Coaching, Lieve Jacobs, om te bespreken hoe we u kunnen helpen in het navigeren  van de transities en veranderingen in je leven.


Developed by EDP Web Design
© 2013 Impact Executive Coaching
impact@impactexecutivecoaching.be  //  +32 (0)475 36 19 81