Lieve Jacobs
Lieve Jacobs, Executive coach
+32 (0)475 36 19 81
Executive Leadership Coaching Coaching New Leaders and High Potentials Succession Planning

Over ons

line

IMPACT - Executive Coaching help succesvolle leiders nog beter te worden, door een positieve en langdurige verandering in hun gedrag en dat van hun personeel en teams teweeg te brengen.

Bovendien ondersteunt IMPACT - Executive coaching leidinggevende en organisaties om succesvol om te gaan met de gelegenheden en uitdagingen die voortvloeien uit belangrijke overgangen, zoals: opvolging van hogere leiding, assimilatie van leiderschap, fusies en overnames.

Onze waarden

Onze organisatie is gebaseerd op waarden en doelstellingen. We zijn er rotsvast van overtuigd dat het mogelijk is om een verschil te maken door dienstverlening aan anderen, persoonlijk aangepaste omgang en betekenisvolle relaties. We beschouwen iedereen als uniek en volgens ons bestaat de “perfecte leider” niet. Er zijn echter wel doeltreffende leiders. Deze leiders weten wie ze zijn, waarvoor ze staan en wat ze willen bereiken. Hun succes vloeit hoofdzakelijk voort uit twee eigenschappen: inzicht en intentie. Inzicht in zichzelf en inzicht in de personen rondom zich. Onze klanten waarderen het inzicht dat we verschaffen en onze bereidheid om openhartige gesprekken te voeren. We houden een spiegel voor die zowel onpartijdig als ondersteunend is en helpen zo leiders hun talent en leidinggevende uitdagingen te bepalen waardoor ze de gelegenheid krijgen om te groeien en te ontwikkelen.
Onze algemene expertise combineert leiderschap en bedrijfsontwikkeling met echte zakelijke ervaring. Ons voorstel is anders dan de rest en biedt ons de mogelijkheid om samen te werken met leiders als personen en als een team om uiterst doeltreffend te worden.
De oprichter en afgevaardigd bestuurder van IMPACT- Executive Coaching is Lieve Jacobs.

Biografie Lieve Jacobs

Voordat ze haar eigen onderneming oprichtte, bekleedde Lieve meer dan dan twintig jaar leidinggevende functies op het gebied van International Human Resources in toonaangevende internationale firma’s zoals AT&T, Sun Microsystems en Cisco.

Lieve staat bekend als een resultaatgerichte, invloedrijke coach met een talent om gemotiveerde en productieve teamomgevingen te creëren waarin het verwezenlijken van bedrijfsdoelstellingen wordt bevorderd.
Specialiteiten: bedreven in Executive Coaching, Loopbaanbegeleiding en coaching,Organisatie-effectiviteit, Organisatieontwikkeling en–ontwerp, Opvolgingsplanning, Leiderschapsontwikkeling, Personeelsplanning, Veranderingsmanagement, Personeelsvoorziening, Fusies en Overnames, Teameffectiviteit

Lieves coachingstijl werd door klanten beschreven als motiverend, rechtdoorzee en empathisch. Haar coaching en feedback zijn specifiek, praktisch en opbouwend. Ze legt de nadruk op opvolging om te waarborgen dat het coachingproces wordt doorgevoerd. Haar persoonlijke omgang is warm en vriendelijk. Ze is uiterst bedreven in het vaststellen van het potentieel van haar klanten. Het coachingproces van Lieve is succesvol omdat ze de klant meeneemt op een motiverende reis waarin ze praktische zakelijke aspecten combineert met emotionele intelligentie.

Lieve Jacobs
E-mail: impact@executive coaching.be
Zakelijke telefoon: (32)- 0475 36 19 81


Developed by EDP Web Design
© 2013 Impact Executive Coaching
impact@impactexecutivecoaching.be  //  +32 (0)475 36 19 81