Lieve Jacobs
Lieve Jacobs, Executive coach
+32 (0)475 36 19 81
Executive Leadership Coaching Coaching New Leaders and High Potentials Succession Planning

Home

line

"De grootste uitdaging waarmee de meeste leidinggevende te maken krijgen, is niet begrijpen hoe ze hun leiderschap in de praktijk moeten omzetten, maar hun begrip van leiderschap in de praktijk omzetten". Marshall Goldsmith

Succesvolle leiders nog beter helpen worden

In een complexe bedrijfsomgeving zijn hoge prestaties fundamenteel. Uw grootste uitdagingen hebben waarschijnlijk te maken met het ontwikkelen van personen, het beste uit hen te halen, hen waarderen en hen geëngageerd houden. Succes boeken betekent vandaag de dag dat organisaties zich voortdurend moeten aanpassen aan snel veranderende omstandigheden – economische veranderingen, nieuwe technologieën, competitieve wereldmachten, overheidsregelgeving, productvernieuwing en klantbehoeften – zonder de strategische bedrijfsdoelstellingen uit het oog te verliezen.

IMPACT - Executive Coaching helpt succesvolle leiders nog beter te worden, door een positieve en langdurige verandering in hun gedrag en dat van hun personeel en teams teweeg te brengen.

Bovendien ondersteunt IMPACT - Executive coaching leidinggevende en organisaties om succesvol om te gaan met de gelegenheden en uitdagingen die voortvloeien uit belangrijke overgangen, zoals: opvolging van hogere leiding, assimilatie van leiderschap, fusies en overnames.

Met wie werken we?

We werken met hooggeplaatst leidinggevende, individueel of met hun teams. We worden ingeschakeld om hun doeltreffendheid te maximaliseren, zowel op individueel vlak als in teamverband. Ons hoofddoel bestaat in het uitdiepen van leidinggevend talent in organisaties en het waarborgen dat er praktijken worden toegepast om toptalent vast te houden.

Hoe doen we dat?

Bij IMPACT Executive Coaching passen we een praktische aanpak toe. De voornaamste eigenschappen van het proces zijn de volgende:

  • Het voorziet meetbare resultaten in verband met de veranderingen in het gedrag van de leider, zoals bepaald door de voornaamste stakeholders aan het einde van de coachingovereenkomst.
  • Het is vertrouwelijk en positief.
  • Het is rechtdoorzee en neemt niet veel tijd in beslag (anders zou leidinggevend personeel het niet doen.)
  • Het legt de nadruk op het veranderen van zowel het gedrag van leidinggevend personeel als de gewaarwording van gedrag.
  • De cursus wordt gegeven door een ervaren coach die begrijpt hoe zij met hooggeplaatst leidinggevend personeel moet omgaan.
  • Het begint met een uitvoerige evaluatie van het gedrag van belangrijke stakeholders.
  • De gecoachte leider bepaalt (en is verantwoordelijk voor) de voornaamste aspecten om te verbeteren.

Developed by EDP Web Design
© 2013 Impact Executive Coaching
impact@impactexecutivecoaching.be  //  +32 (0)475 36 19 81